Lunch v. 9
Måndag 26/2
Fläskfilégryta med dijonsenap och champinjoner, samt jasmineris
85:-
Fiskgratäng med räkor, dill och sparris, samt duchesse potatis
85:-
Veg: Quorngryta med dijonsenap och champinjoner, samt jasmineris
85:-
Veckans Pizza: Färsk tomat, mozzarella, rödlök och ruccola
85:-
Veckans Pasta: Gorgonzola
85:-

Tisdag 27/2
Kroppkakor med bechamelsås, skirat smör och rårörda lingon
85:-
Ugnsbakad sejfilé med tomat och vitlök, samt kokt potatis
85:-
Veg: Kroppkakor fyllda med svamp
85:-
Veckans Pizza: Färsk tomat, mozzarella, rödlök och ruccola
85:-
Veckans Pasta: Gorgonzola
85:-

Onsdag 28/2
Köttfärslimpa fylld med fetaost, serveras med tzatziki och rostad potatis
85:-
Stekt strömming med pepparrotssmör, lingon och potatispuré
85:-
Veg: Bönbiffar med tzatziki och rostad potatis
85:-
Veckans Pizza: Färsk tomat, mozzarella, rödlök och ruccola
85:-
Veckans Pasta: Gorgonzola
85:-

Torsdag 1/3
Grillad kycklingfilé med rödcurrysås och matvetewok
85:-
Friterad torsk med citronmajonnäs, hackat ägg och kapris
85:-
Veg: Kikärts- och morotsbiffar med rödcurrysås och matvetewok
85:-
Veckans Pizza: Färsk tomat, mozzarella, rödlök och ruccola
85:-
Veckans Pasta: Gorgonzola
85:-

Fredag 2/3
Mjukbakad svensk ryggbiff med bacon och gröna bönor, gräddpotatis samt rödvinssås
85:-
Pocherad torsk med rostade betor, mandel, ärtskott och hummersås
85:-
Veg: Zuccinibiff med fetaost och honung
85:-
Veckans Pizza: Färsk tomat, mozzarella, rödlök och ruccola
85:-
Veckans Pasta: Gorgonzola
85:-