Lunch v. 4
Tisdag 21/1
Färsbiffar med Svartavinbärsgräddsås
93:-
Fisk & Skaldjurslasagne med Tomat & Grana Padana
93:-
Krämig Couscous med Quinoa, Grönsaker & Ost (vegan)
93:-
Pasta med Gravad Rökt Lax med Dill & Vitvinssås
93:-
Pasta med Röd Pesto & Gröna Linser
93:-

Onsdag 22/1
Pytt Bellman med Stekt Ägg
93:-
Panerad Sejfilé med Chipotlemajonnäs
93:-
Nordafrikansk Kikärtsgryta med Ris (vegan)
93:-
Pasta med Gravad Rökt Lax med Dill & Vitvinssås
93:-
Pasta med Röd Pesto & Gröna Linser
93:-

Torsdag 23/1
Tacokryddad Kycklingfilé med Majs, Tomat & Cheddarostsås
93:-
Panerad Sejfilé med Chipotlemajonnäs
93:-
Bönplättar med Ananassalsa (vegan)
93:-
Pasta med Gravad Rökt Lax med Dill & Vitvinssås
93:-
Pasta med Röd Pesto & Gröna Linser
93:-

Fredag 24/1
Pankopanerad Benfri Kotlett med Citron/Örtbearnaise
93:-
Phad Thai med Skaldjur
93:-
Rödbetsbourgogne med Svamp (vegan)
93:-
Pasta med Gravad Rökt Lax med Dill & Vitvinssås
93:-
Pasta med Röd Pesto & Gröna Linser
93:-