Lunch v. 4
Tisdag 21/1
Isterband med stuvad potatis och rödbetor
95:-
Bruna bönor med stekt fläsk
95:-
Pasta Bolognese
95:-
Rotfruktsgratäng
95:-
Rostad morotssoppa med vitlökscreme
95:-

Onsdag 22/1
Kycklingwok med nudlar och limesås
95:-
Tacopaj med vitlöksdressing och nachochips
95:-
Pasta Bolognese
95:-
Rotfruktsgratäng
95:-
Rostad morotssoppa med vitlökscreme
95:-

Torsdag 23/1
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingon
95:-
Mandelfisk med kokt potatis och brynt smör
95:-
Pasta Bolognese
95:-
Rotfruktsgratäng
95:-
Rostad morotssoppa med vitlökscreme
95:-

Fredag 24/1
Baconinlindad kycklingfilè med bearnaisesås och klyftpotatis
95:-
Fiskgryta med tomat och aioli
95:-
Pasta Bolognese
95:-
Rotfruktsgratäng
95:-
Rostad morotssoppa med vitlökscreme
95:-